Izvajalci

 

 

 

Dragomira Ahlin, dr. med. spec. psih.
e-mail: info@temza.si

Izobrazba: Študij splošne medicine sem končala na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Tu sem tudi po opravljenem strokovnem izpitu na Ministrstvu za zdravstvo zaključila specializacijo iz psihiatrije 9. 5. 1983. Opravila sem tudi doktorat iz mejnih znanosti na Rusmore University v ZDA.

Izkušnje: 6 let sem delala v psihiatričnih bolnišnicah v Idriji in v Ljubljani Polje, ostali čas pa sem delala kot psihiatrinja v večih ambulantah. Od leta 1993 imam zasebno psihiatricno ambulanto. Posebno pozornost ves čas svojega dela posvečam samomorilnemu vedenju – vzrokih, značilnostih in posledicah takega vedenja. Od psihoterapij uporabljam vedenjsko-kognitivno terapijo.

Licence: Dovoljenje za opravljanje zdravniškega poklica sta mi dodelila Ministrstvo za Zdravje ter Zdravniška zbornica Slovenije, ki mi je že dodelila trajno licenco za opravljanje psihiatricne dejavnosti.
Članstva: Sem članica Zdravniške zbornice Slovenije, Zdravniškega društva Slovenije.

Doktorska naloga (Filozofija zavesti/Philosophy of Consciousness): Izvleček/Abstract

—————————————————————————————————————————————————————————-

 

Orfej Radisavljević, dr. med. spec. psih.

 

—————————————————————————————————————————————————————————-

alja 020 (1)

 

 

 

Alja Fabjan, Psihoterapevtka

Izobrazba: Ob študiju politologije, katerega sem zaključila leta 2010, sem se posvečala tudi študiju integrativne psihoterapije, ki me je leta 2013 pripeljal do certifikata Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (I.I.P.A.), trenutno pa zaključujem doktorsko disertacijo s področja Zakonske in družinske terapije.

Področje dela: Individualna, partnerska in družinska terapija, program, ki ponuja celovit in inovativen pristop pomoči posameznikom z odvečno telesno težo (poudarek na psiholoških vzrokih za pridobivanje telesne teže) ter delavnice za učenje čuječnosti, učinkovitega orodja za osebnostno rast in psihološko spoprijemanje s težavami.

 

—————————————————————————————————————————————————————————-

slika_miriam1

 

 

 

 

Miriam Polach, mag. sociologije,  specialistka za avtogeni trening

Izobrazba: po izobrazbi sem sociologinja. Na Fakulteti za Družbene vede sem diplomirala leta 2012, in sicer na smeri Sociologija – Kadrovski menegement. Študij sem nato nadaljevala na podiplomskem študiju iste smeri in ga zaključila z magistrskim delom ‘Vloga avtogenega treninga na premagovanje stresa na delovnem mestu’.

Področje dela: v psihiatrični ambulanti Temza delam od leta 2011. Poleg dela v sprejemni pisarni in administrativnega dela se ukvarjam tudi s poučevanjem in izvajanjem avtogenega treninga.